Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

ordnat kaos.

Publicerad 2008-07-17 19:06:46 i Allmänt,

I tisdags förra veckan så var min kära familj på besök,eller ja,mamma,pappa och brorsan.dom var på väg hem från skellefteå efter lite shopping där vilket tydligen innebar en seriöst nerlastad bil. Dock var dom så sociala så dom stannade här en sväng men det blev en rätt kort visit eftersom dom skulle dumpa av brorsan hos syrran och hennes karl. Vilket fall som så fick jag några småsaker som mamma och pappa har inhandlat på ett ställe som dom inte nämde namnet på.det var iaf en träslev,en kylskåpsmagnet och en "grubbelgubbe" [en liten skallig sak gjord av lera ] den ska man hålla i handen och viska alla sina bekymmer till:D gillar ramsan som står på plastgrejen som hör till : Håll mig i handen och viska till mig, alla bekymmer som trycker dig, titteltum och titteli så blir du bekymmersfri . Ganska gullig liten sak faktiskt och jag är mkt tacksam över grejerna.utöver det så blev tisdagen rätt lugn.

Onsdagen var det bara möten som gällde och en sväng på stan efter att min kära mamma hade ringt och beordrat mig att gå och handla mat. hon hade fört över pengar till mig eftersom hon inte gillade mina matvanor just nu. Jag klagade inte utan tackade och bockade och blev lite ställd. Så jag har käkat mkt god och näringsrik mat sen dess.
På kvällen fick jag besök vilket var riktigt nice, bjöd på käk också socialiserade vi bara.låg i soffan och glodde på tv och mådde allmänt bra.jag måste nog börja titta lite mer på tv faktiskt,hänger juh inte med i en enda serie längre. Har dock insett att slapparkvällar är seriöst underskattade.känns skönt att äntligen börja ta det lite lugnare i livet nu.har varit rätt hektiska månader så.
Torsdagen blev rätt slö.städade lite och traskade iväg på en promenad till strömlida.Jag saknar skogen som fan ibland.På kvällen blev det filmkväll vilket har börjat bli en rätt regelbunden sysselsättning för mig. Är ett rätt bra sätt att umgås på utan att vara alltför överambitiösa.
Fredagen var det juh endagsfestival här i Piteå. Blev fest hos pilla och det var ruskigt kul,var en salig blandning människor där ,hamnade på krogen och sen i öjebyn där vi festade ett riktigt bra tag. Lördagen blev rätt slapp, jag,pilla,liss,laban och robban åkte in till stan på kvällen,liss och laban skulle på fest men vi andra var lite lagomt slitna och for hem till våra egna sängar och tog det lugnt.
Söndagen var jag riktigt,riktigt utvilad och hade alldeles för mkt energi.försökte göra någonting vettigt av den men alla är så sega på söndagar av någon anledning,stefan kom iaf på kvällen och vi såg film och glodde på tv. Grymt nice.

Måndagen fick jag celebert besök av Joel som behövde sovplats eftersom han skulle jobba här i veckan.Var tänkt vi skulle ut till havsbadet en sväng men vi skippade det och joinade liss i badhusparken och slappade.Micke kom också dit och efter lite om och men så drog vi på krogen där vi mötte ovanligt mkt folk som man kände [för att vara en måndag] kvällen gick väl som den brukar, hamnade på efterfest och kom mig hem dagen efter. hände inget speciellt tisdagen utan jag tog det bara lugnt och igår så fick jag besök igen, kändes skönt som tusan att umgås och kvällen blev underbar.det enda som förstörde allt var väl att jag hade mått pyton under hela dagen och spytt, var yr som tusan dessutom. funderar på om det kan ha berott på vätskebrist eller någonting liknande,har för mig att det kan göra så att man blir så. Aja, vaknade tidigt som sjutton i morse och har faktiskt inte gjort någonting vettigt idag.har inte ens försökt utan idag har jag bara varit. Ikväll blir det antingen filmkväll med stefan eller så blir det till att vara med Hanna. Har mkt jag måste göra imorgon så jag tänkte gå och lägga mig tidigt. Till helgen får vi se vad som händer, var tänkt att jag skulle till skellefteå på trästock men jag känner inte riktigt att jag har råd med det. Blev erbjuden att komma till boden över helgen också, kändes riktigt lockande men jag får se hur jag gör. Annars blir det juh ändå att jag far dit om en vecka om ingenting kommer i vägen. Har suttit och funderat på en grej, jag har inte gjort något utav det jag brukar göra på sommaren i år, har inte ens varit hem till morsan och farsan. Men men, ibland kanske man behöver lite omväxling. Har juh ändå gjort en massa andra roliga grejer. Och jag har ännu mer kvar. Är PDOL till veckan,sen ska jag kanske till Boden, sen är det luleåkalaset som jag iaf ska vara på torsdagen eftersom Joel tvingar mig [pluss att det är gratis den dagen] sen skulle jag och robban försöka hinna ner till gävle cityfest om jag har råd och den 9/8 är syrrans bröllop där man ska vara tärna.sen dagen efter så är det min födelsedag och efter det har jag.hör och häpna.ingenting planerat! inte vad jag kommer på nu iaf:D men det kommer väl säkert att hinna ändras.Nu har jag dock skrivit tillräckligt mkt tycker jag.måste ta tag i kvällen och se vad som sker. Och nu kan då definitivt ingen klaga på att dom inte får reda på vad som händer i mitt liv.tycker att jag har varit sjukt detaljerad. så det så:D ha det bra alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kaffo

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela