Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

uppdatering.

Publicerad 2009-03-02 12:21:49 i Allmänt,

happ, nu passar jag på att uppdatera lite eftersom jag ändå känner mig riktigt uttråkad.Allting rullar väl på som vanligt antar jag. känner mig rätt tillfreds med vardagen och tar en dag i taget. Vilket resulterar i att det blir lite impulsivt som vanligt men det känns ändå rätt skönt.Struktur är bra men inte i allt för stora mängder.

Lyckades med en liten tabbe i fredags gällande familjen men dom verkar ha förlåtit mig,dom fick hämnas tillbaka lite iaf så det verkade tillfredsställa det största behovet av att tillrättavisa mig :P

Behandlingen går dessutom riktigt bra. jag har inte alls mått så dåligt sista tiden så på återbesöket den 12 Mars får man se vad läkaren säger. Tills dess fortsätter jag med mina sprutor som jag verkligen avskyr men accpeterar.

Var dessutom hos min samtalskontakt i morse. vi fixade lite grejer och jag ringde lite samtal så imorgon kl 10:00 har jag tid på vägledningscentrum! ska äntligen få börja planera inför min omskolning. Ska ta med mig betygen och se om/vad jag behöver läsa upp för att kunna söka till socionomutbildningen. Jag har ju velat det här väldigt länge och känner att det verkligen inte finns något bättre tillfälle än nu att sätta igång med det.

Så vem vet, till hösten eller nästa år kanske jag är en student :D

för övrigt så gjorde jag någonting helt nytt för mig igår. Jag traskade till Munksunds solarium och solade för första gången i hela mitt liv. Efter 12 minuter av en helt överväldigande känsla av klaustrofobi så kände jag mig lite piggare, fräschare och aningen modigare. Så nu har jag bestämt att det ska solas två gånger i veckan.

Tror inte det finns så mkt annat att berätta just nu, har då veckan fullbokade iaf. stefan,sola,möten,spruta osv så jag bör inte hinna bli alltför uttråkad :P

Om

Min profilbild

Kaffo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela