Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

chockerande att ta det lugnt.

Publicerad 2008-08-31 19:08:31 i Allmänt,

sådär ja. nu har jag absolut ingenting intressant att berätta igen förutom en sak. Kaffo har från och med i fredags gått på strejk. alltså.inget mer festande [om jag nu inte går dit nykter],inget mer flängande runt om i landet och inga mer knäppa upptåg:D iaf inte på några månader.måste nog säga att beslutet berodde mkt på förra helgen. Hjalmar var här och jag insåg att jag verkligen gillade att bara ta det lugnt en helg och att jag behöver det.

Så nu har jag växlat över till en låg växel och ska bara ta hand om mig själv.Kanske ska återuppta några av mina gamla hobbies, förutom att läsa alltså. Hjalmar kommer för övrigt hit ikväll och ska vara här hela veckan så jag har planerat att dra med han ut i skogen.passa på att plocka lite svamp och kanske lite bär. Satt och längtade sjukt mkt efter skogen i helgen men det var juh så ruskigt dåligt väder.

Har för övrigt inte fått skivan med bröllopsbilderna än men therese sa att hon skulle skicka den i veckan om hon kom ihåg det [hon hade glömt skicka den]. så snart kommer det mer bilder därifrån.

satt också och kollade på några gamla sidor i helgen och hittade lite gamla minnen. speciellt:

"att diskutera med sannanas på fyllan är som att diskutera med en fucking jävla betongvägg"

jag höll på att garva ihjäl mig , var härliga tider det. Är sådana där saker som gör att man saknar vissa människor i ens liv riktigt mkt. så snart måste jag nog ner och hälsa på Sanna och Lotta i Stockholm.fattar inte varför dom envisades med att flytta så långt bort ;D

Men men, nu ska jag ta tag i lite grejer här. kanske ska vika tvätten innan den blir alldeles skrynklig. kan juh lika väl börja med mitt nya ordentliga städade liv ordentligt. Förresten.varför ska det vara så fruktansvärt tråkigt att göra grejer som är så nödvändiga? som tex att damma mattor?eller leta reda på alla dammtussar i hela lägenheten.

aja.jag önskar mig själv lycka till och ska nu sätta igång med det här.



Vara en riktig husmor skulle väl passa mig? eller kanske inte;D

Bröllop.

Publicerad 2008-08-19 14:00:39 i Allmänt,

Nu har det gått sådär fruktansvärt lång tid sen jag bloggade sist. Tänkte passa på nu medans det ändå regnar att berätta om min kära systers bröllop som inföll Lördagen den 9/8.

 Helgen började med att jag åkte till Rosfors [där syrran och björn numera bor] på Fredagen med den andra tärnan [therese] och hennes karl [Erik,som råkar vara syrrans karls lillebror]. Efter lite förberedelser inför bröllopet och allmän socialisering med alla människor som fanns där så drog jag, syrran, therese[tärnan], hennes unge nattis och den andra therese [tårtfixaren] till en liten mysig stuga en bit ifrån gården. Där skulle vi ha en riktig tjejkväll med snyftarfilmer, godis, popcorn och diverse vin.

Blev iaf att vi såg en film som hette dagboken,rätt okej för att vara sån där sorts film. inte riktigt min stil ;D men syrran verkade nöjd iaf och vi hade grymt roligt den kvällen. Blev alldeles för mkt skrattande och tjoande till långt in på natten [vilket vi ångrade lite dagen efter] vi fick iaf 6 timmars sömn sen så var det dags att pallra oss till gården och fixa alla grejer.

Hamnade tillslut hos frisören där vi fastnade i tre timmar. Syrran blev så jäkla snygg alltså. vi blev helt ställda allihopa. och Björn han fick sig en lite modernare frisyr som han passade grymt bra i istället för det vanliga lurvet han brukar ha:D  Jag och therese blev lockiga iaf. kändes som om man hade ett ton med hårspray i kalufsen men man överlevde det också [med nöd och näppe].
Tillslut kom vi iaf till den stora grejen.packa in oss i bilarna och dra till kyrkan för att byta om. Klänningarna passade skitbra på oss allihopa och efter lite kollande av diverse grejer så blev det dags att ställa upp utanför dörrarna in till själva kyrkan.eller hur tusan jag nu ska beskriva det. syrran ställde sig med farsan på vänster sida [hon var sjukt nervös] efter dom så kom jag med brorsan på min högra sida och efter oss så kom therese med sin erik på höger sida.

Efter ringningen så blev det intåg och uppställning framme vid altaret [heter det så?] syrran var så nervös så hon skakade men vigseln var helt underbar och tillslut så sa dom ja till varandra. Blev lite tårar som fälldes av både syrran och Björn men jag gissar väl på att det var glädjetårar, man kan juh hoppas det iaf.Björns kusin från stockholm och hans tjej sjöng även en jäkligt fin låt i kyrkan.har dock ingen aning om vad den heter.Hur som haver så blev allt grymt fint iaf och efter all fotografering så pallrade sig folket till byagården i klöverträsk för att äta go´mat och festa till det.

Hela kvällen blev riktigt nice och varade till långt in på natten, man hann till och med dansa?! hör och häpna. Och uppdatera sig med alla släktingar om vad som hände i deras liv.Det var grymt skönt att träffa alla som man annars inte träffar så ofta,speciellt alla farbröder och kusiner från ammarnäs och självklart min egen familj också:D

Söndagen vaknade jag och Hjalmar upp av att det var grymt varmt i vårat tält [inget trevligt uppvaknande] slö som attans så pallrade man sig iväg till syrran och björns hus [finns två hus på den gården, syrran och björns också björns föräldrars]. Där var det iaf full fart fast vissa människor [jag nämner inga namn] såg aningen tärda ut. Blev iaf att öppna lite paket innan jag satte mig ner för att käka frukost [fyllde 22] och efter det rullade dagen på.tillslut så flydde iaf jag och hjalmar ifrån allt liv och gick till gästrummet på övervåningen och la oss. jag med en bok och han för att vila [mkt smart tyckte jag]

 Blev iaf så att vissa tillslut började packa bilarna och fara hem till sitt också blev det lite rester från bröllopsmiddagen till käk. Sen satte jag och Hjalmar oss tillslut på en buss till Piteå Var grymt skönt att komma hem på ett sätt.sova i sin egna säng och bara ta det lugnt.låta öronen vila. Men helgen var grymt kul iaf och jag är ruskigt glad för syrran och björns skull. Har hänt en massa grejer veckan efter det och nu i helgen men jag har ont i fingrarna nu och är less på att skriva,ska istället gå och stirra på regnet ett tag [kanske slutar regna om man blänger nog så mkt]. Så jag kanske skriver om det någon annan dag.eller så struntar jag i det:D hur som helst så ska jag slänga upp lite kort från bröllopet.dock blir det bara två stycken eftersom jag bara har fått tag i korten som Hjalmar tog.men snart har jag alla och då kommer det mer bilder:D




Här har vi då från vänster räknat pappa,mamma,syrran,Björn,björns mamma och pappa.



Också en bild enbart på Syrran och Björn.

PDOL och möhippa

Publicerad 2008-08-04 10:08:08 i Allmänt,

Nu ska jag ta tag i det här och uppdatera lite, har haft fullt upp med diverse grejer så jag har inte orkat tidigare.
Det blev iaf PDOL för mig i år, den veckan var helt galen men grymt kul. Jag och Pilla traskade in gratis under PDOL eftersom hon kände sabaton,så vi fick ett fint lila armband av dom också blev det efterfest bakom babylonscenen,var en riktigt mysko lokal vi var i men det var ämdå nice och alla var riktigt schyssta.Lördagen satt jag stefan och Pilla med lite annat folk i kärlekslandet och drack gratis öl tack vare stefan och hans kontakter, fick se lite småmysko shower men det var trevlig stämning iaf och vi hade riktigt kul.Träffade för övrigt Sara,var riktigt länge sen sist.Vi mötte även sickan, från lilla jänssonligan. Har inte träffat han sen förra PDOL. Blev iaf en riktigt bra festivalhelg:D dock blev jag tvungen att ställa in luleåkalaset i år så det blev ingen Joel förra veckan, men jag led inte speciellt mkt över det. Hade en massa besök i veckan dessutom, morsan var här en natt, amanda en också då Hjalmar. Lördagen var det möhippa för syrran.var riktigt,riktigt nice faktiskt. Fick se hon bada men tyvärr så tappade hon förlovningsringen i vattnet och den återfanns aldrig. Utöver det var de riktigt nice, hade picnic och diverse grejer, sen slutade kvällen med buffé och show på havsbadet.Igår låg jag helt utslagen och försökte bara återhämta mig också läste jag lite dom stunderna jag var vaken. Har fått låna hela sagan om drakens återkomst igen av Göran så nu är jag grymt nöjd, kommer att ha läsning i nån månad nu iaf.är juh över 20 böcker i den serien. Utöver det så sitter jag totalt fast i Diablo nu, är grymt kul att spela. Har varit så stolt över att jag inte har spelat WoW på över ett halvår. Förutom om man nu inte räknar med nån inloggning då och då bara för att kolla brevlådan.annars har det inte hänt så mkt. ska ta och traska en sväng nu och sen försöka göra något åt bombnedslaget här, sen får jag väl se vad dagen/veckan har att erbjuda.

Kom på en till grej, Jag testade att ha glasögon en sväng och fotade det och Sanna skrev världens grej om min nya bild så jag måste bara slänga in det här.

Detta var vad hon skrev: du ser ut som värsta pretantiösa 25åringen som bor i en villa på den finare delen av södermalm, pluggar till florist, gillar att plantera dyra sällsynta växter i din 70kvm stora bakgård och älskar att ta långa förmiddagspromenader med en pudel i handväskan som heter titti.
om du vill festa till det så undviker du dom sunkiga, billiga ölhaken.. du går oftast till en lugn och stillsam krog med påkostad design och dyra tavlor på väggarna, för du tycker att ölen smakar godast då.
fast om du själv fick välja så sätter du dig egentligen på din stora nyputsade terass med ett glas dyrt vitt vin och avnjuter en god bok tillsammans med din pudel.
sen har du förmodligen aldrig varit full heller.. på sin höjd salongsberusad och då fnittrade du lite försynt och sa till vänninnorna att det var dags att "avrunda kvällen".
 

Tyckte det var klockrent, så vem vet. jag kanske borde flytta dit ner och starta en karriär som florist?;D

den här bilden var det iaf.

Om

Min profilbild

Kaffo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela