Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

harmoni

Publicerad 2019-01-19 13:48:56 i Allmänt,

Jag vet jag är sämst på att uppdtera numera men jag har haft ganska fullt upp :-)jag har blivit värsta maniska människa då det kommer till att virka mormorsrutor och göra filtar,det är ju tur att min broder och syster håller igång och producerar barn så man kan göra babyfiltar! 
 
annars så har det inte hänt mkt,livet är rätt så lugnt just nu, har till och med kommit så långt så att min samtalskontakt inte tycker att jag behöver komma varje vecka längre! verkar som att "traumat" från då jag blev sjuk är färdigutrett och avklarat! så nu ska jag bara fara dit varannan vecka.
 
tänker som såhär att om samtalskontakten tycker att mitt liv verkar stabilt och lugnt så pass så att vi inte har något att prata om egentligen så måste det ju räknas som något bra! :-)
 
har ju blivit sjukpensionär nu så jag vet inte riktigt vad man ska göra av livet, medsen gör så att jag inte riktigt samma go längre, är inte så rastlös längre så impulsiviteten ställer inte längre till det eller får mig att göra en massa utflykter till folk eller fixa i lägenheten. men det är väl bara ett tecken på att medicinen verkligen fungerar. ligger nu på 70 mg elvanse på morgonen och 30 mg till lunch.den kanske funkar lite väl bra till och med.men fokuset är då på topp när jag gör något!har inte en massa tankar som snurrar runt och distraherar mig.skönt som tusan kan jag säga, däremot så avtar medicinens verkan lite för fort, vid tretiden känns det som förut då allt i mig var kaos och jag blir rastlös och ibland trillar jag dit på impulsiviteten men det är ändå ganska lindrigt åste jag säga och jag har ändå över en halv dag då jag mår finemangs!
 
vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, har lärt känna nya vänner här som verkligen är awesome, det känns skönt att det faktiskt går att lära känna nya människor utan att behöva gå på krogen för att få känna samhörighet med folk.
 
btw så har jag insett att vissa människor är mkt mer ensamma än jag på ett helt annat sätt,det är lite tragiskt men det enda man kan göra är ju att finnas där för dom .
 
har btw haft lyxen att ha max (min systerson) här två helger på raken! andra helgen gick vi på bio och såg sune vs sune ! jag rekommenderar den verkligen! den var hysteriskt kul.det har känts jättemysigt att ha han här, det känns som att vi börjar få tillbaka bandet mellan oss som typ försvann då jag knarkade,han är en guldklimp <3 får se när hans lillebror kommer att sova över här, han vill det men syrran är orolig över hur han skulle klara det då han aldrig har sovit borta förut, så planen är att kanske syrran och tor sover över här tillsammans första gången så han kan känna sig trygg. vilket fall som så ser jag jättemkt fram emot det! <3 
 
vet inte om jag har så mkt mer att säga nu, som sagt livet är rätt lugnt numera så det händer inte så mkt som är värt att skriva om :-)
 
jag och min brevvän från usa firade 1 års pen-pal firande! haha, han är helt fantastiskt rolig och intressant, ställer djupa frågor och öppnar verkligen upp sig om sitt liv, dessutom är han en tatuerare så han skickar lite då och då en tavla som han har målat eller små söta kort som är skitfina, han har till och med gjort ett bokmärke åt mig! är väl inte precis standard att få sånt och bli överlycklig över det men det är kul att han lägger ner tid på att skapa dom och överraska mig. har insett att han och jag är rätt så lika faktiskt, vi har samma musiksmak ,gillar typ samma filmer osv, sen har han också levt ett kaosigt liv med alkohol,droger,kvinnor osv men har som jag övergått till att ha ett relativt normalt liv, även om det först inte var hans val riktigt men han gör det bästa av situationen. är helt sjukt att jag numrerar breven från han och kopierar mina svar och sparar dom för jag tänker att jag kanske vll blicka tillbaka och minnas nån gång i framtiden, så luntan har blivit rätt så stor kan jag säga.tror det är 25 brev som han har hunnit skicka till mig, synd att posten är så seg bara, ibland tar det en månad att få ett brev....
 
jaja,nog om det. nu är det tomt i min skalle!
 
så jag tackar för mig och avslutar nu det här. lev lyckligt och ta hand om er! <3 kram kram
 

Om

Min profilbild

Kaffo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela