Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

LPT

Publicerad 2019-10-27 17:30:00 i Allmänt,

Det var ett tag sen jag sist skrev här märker jag, är inte bara brevvänner min jag har försummat när det kommer till skrivandet! Men men, vet inte riktigt vars jag ska börja faktiskt. Som jag skrev tidigare så träffade jag josef i vintras och blev störtförälskad! 💗❤️💖Synd nog så varade det inte hela livet som man alltid tror, just nu är det slut mellan oss och jag har hamnat på sjukan igen.
 
Känns lite förvirrat atm, jag trodde jag tog rätt beslut då jag gjorde slut med han för nästan en och en halv månad sen men då för två veckor sen så började jag återigen höra röster från morgon till kväll-och som vanligt inga positiva precis.. Jag har hört röster till och från i några månader som jag har kopplat ihop med stressen och ångesten som jag alltid har levt med men som eskalerade efter att jag blev rånad och misshandlad i hemmet natten till midsommar.
 
Grejen är väl bara att jag inte vet varför det helt plötsligt tippade över såhär, en teori är att min självmedicinering med benso kan vara anledningen och att jag bara tvärkapade DN när jag började närma mig datumet för cs mottagningsmötet på psyk och att atn har orsakat det hela. 
 
Låg hemma i en vecka och bara skakade och då slog det mig att mitt beslut att göra slut med josef kan ha grundats på fel anledningar, att rösterna jag har "hört" har haft för stor påverkan på mig och mitt tankesätt, det blev som att jag tillslut trodde att han medvetet psykade mig, att han var ute efter att skämma ut mig och att han aldrig hade älskat mig utan att jag var ett enda stort experiment från allra första början.. Ja ni hör ju själv hur galet det låter...
 
Jag har väl aldrig påstått att jag frisk va? Men jag måst dock tillägga att han verkligen är en fin människa och nu sen jag blev sjuk har han varit guld värd ❤️ jag trodde verkligen att jag hade en halvpsykos då jag låg hemma men nu så vet jag inte längre. Det kändes inte riktigt som det men just nu är jag så osäker på allt. 
Medans jag har hört rösterna så har jag ändå lyckats sova varje natt och i normala fall så brukar ju dom försvinna så fort jag har sovit men inte den här gången utan istället så har jag hört hur i princip alla människor i mitt liv har lurat, bedragit mig och plockats bort ur min värld. Så tillslut har jag inte haft någon annan kvar än syrran. Men igår så ringde iaf Alex! Det var ett tag sedan  sist och då insåg jag att han faktiskt inte var bortplockad så han ska mest troligt komma på besök imorgon.! Sn så har även robban hört av sig och sagt en massa vettiga saker och han är int håller bortplockad har jag märkt så det går sakta men säkert framåt iaf. 
 
Nu känner jag mig dock jäkligt ambivalent när det t kommer till alla dom som är bortplockade, Josef är bla en av dom som sagt så det känns jobbigt att inte ens kunna lite på den som jag har spenderat så många månader och upplevelser med. LP-gänget är också några som jag har svårt att få tillbaka tilliten till. Och sen så hjälper det inte att jag är inlagd med en massa folk som jag känner och är väldigt osäker på och inte vet vars jag har. 
 
Känns som att det inte är mkt jag är säker på numera, som att det är något viktigt jag missat eller missar. Typ som att jag är instängd i min värsta mardröm. 
 
Har blivit räddare än vanligt, känns som hela jag skaka av rädsla till och från. Säkert också pga av n hel del avtändning. Har ju fått nya medlemmar diciner och fått sluta med en del som tex elvansen osv. 
 
Så allt känns jäkligt skumt just nu. 
 
Just nu så önskar jag bara att jag hade kunnat känna mig trygg. Öppna alla oöppnade brev hemma så jag slapp tänka på dom, städa och tvätta,,kunna låsa om mig ❤️💖💗
 
Men sån jäkla tur har jag ju inte utan jag har väl säkert sån jäkla otur så att jag blir här minst lika länge som sist, även om jag hoppas som fan att det inte blir så. Har inte tid eller ro till att ligga här i evigheter. Dessutom så klarar inte min ekonomi det heller. Men så länge jag ligger på lpt så är det iaf gratis så, finns både för och nackdelar med det hela. En positiv grej är iaf att jag har fått tillbaka Ann-Sofie som samtalskontakt så det känns superbra! 
 
Måste nog sluta skriva nu, blev tom i skallen men får väl jobba på att skriva oftare här medans jag ligger inne iaf ✌️🤔🤗
 
 
 

Om

Min profilbild

Kaffo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela