Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

Bröllop.

Publicerad 2008-08-19 14:00:39 i Allmänt,

Nu har det gått sådär fruktansvärt lång tid sen jag bloggade sist. Tänkte passa på nu medans det ändå regnar att berätta om min kära systers bröllop som inföll Lördagen den 9/8.

 Helgen började med att jag åkte till Rosfors [där syrran och björn numera bor] på Fredagen med den andra tärnan [therese] och hennes karl [Erik,som råkar vara syrrans karls lillebror]. Efter lite förberedelser inför bröllopet och allmän socialisering med alla människor som fanns där så drog jag, syrran, therese[tärnan], hennes unge nattis och den andra therese [tårtfixaren] till en liten mysig stuga en bit ifrån gården. Där skulle vi ha en riktig tjejkväll med snyftarfilmer, godis, popcorn och diverse vin.

Blev iaf att vi såg en film som hette dagboken,rätt okej för att vara sån där sorts film. inte riktigt min stil ;D men syrran verkade nöjd iaf och vi hade grymt roligt den kvällen. Blev alldeles för mkt skrattande och tjoande till långt in på natten [vilket vi ångrade lite dagen efter] vi fick iaf 6 timmars sömn sen så var det dags att pallra oss till gården och fixa alla grejer.

Hamnade tillslut hos frisören där vi fastnade i tre timmar. Syrran blev så jäkla snygg alltså. vi blev helt ställda allihopa. och Björn han fick sig en lite modernare frisyr som han passade grymt bra i istället för det vanliga lurvet han brukar ha:D  Jag och therese blev lockiga iaf. kändes som om man hade ett ton med hårspray i kalufsen men man överlevde det också [med nöd och näppe].
Tillslut kom vi iaf till den stora grejen.packa in oss i bilarna och dra till kyrkan för att byta om. Klänningarna passade skitbra på oss allihopa och efter lite kollande av diverse grejer så blev det dags att ställa upp utanför dörrarna in till själva kyrkan.eller hur tusan jag nu ska beskriva det. syrran ställde sig med farsan på vänster sida [hon var sjukt nervös] efter dom så kom jag med brorsan på min högra sida och efter oss så kom therese med sin erik på höger sida.

Efter ringningen så blev det intåg och uppställning framme vid altaret [heter det så?] syrran var så nervös så hon skakade men vigseln var helt underbar och tillslut så sa dom ja till varandra. Blev lite tårar som fälldes av både syrran och Björn men jag gissar väl på att det var glädjetårar, man kan juh hoppas det iaf.Björns kusin från stockholm och hans tjej sjöng även en jäkligt fin låt i kyrkan.har dock ingen aning om vad den heter.Hur som haver så blev allt grymt fint iaf och efter all fotografering så pallrade sig folket till byagården i klöverträsk för att äta go´mat och festa till det.

Hela kvällen blev riktigt nice och varade till långt in på natten, man hann till och med dansa?! hör och häpna. Och uppdatera sig med alla släktingar om vad som hände i deras liv.Det var grymt skönt att träffa alla som man annars inte träffar så ofta,speciellt alla farbröder och kusiner från ammarnäs och självklart min egen familj också:D

Söndagen vaknade jag och Hjalmar upp av att det var grymt varmt i vårat tält [inget trevligt uppvaknande] slö som attans så pallrade man sig iväg till syrran och björns hus [finns två hus på den gården, syrran och björns också björns föräldrars]. Där var det iaf full fart fast vissa människor [jag nämner inga namn] såg aningen tärda ut. Blev iaf att öppna lite paket innan jag satte mig ner för att käka frukost [fyllde 22] och efter det rullade dagen på.tillslut så flydde iaf jag och hjalmar ifrån allt liv och gick till gästrummet på övervåningen och la oss. jag med en bok och han för att vila [mkt smart tyckte jag]

 Blev iaf så att vissa tillslut började packa bilarna och fara hem till sitt också blev det lite rester från bröllopsmiddagen till käk. Sen satte jag och Hjalmar oss tillslut på en buss till Piteå Var grymt skönt att komma hem på ett sätt.sova i sin egna säng och bara ta det lugnt.låta öronen vila. Men helgen var grymt kul iaf och jag är ruskigt glad för syrran och björns skull. Har hänt en massa grejer veckan efter det och nu i helgen men jag har ont i fingrarna nu och är less på att skriva,ska istället gå och stirra på regnet ett tag [kanske slutar regna om man blänger nog så mkt]. Så jag kanske skriver om det någon annan dag.eller så struntar jag i det:D hur som helst så ska jag slänga upp lite kort från bröllopet.dock blir det bara två stycken eftersom jag bara har fått tag i korten som Hjalmar tog.men snart har jag alla och då kommer det mer bilder:D




Här har vi då från vänster räknat pappa,mamma,syrran,Björn,björns mamma och pappa.



Också en bild enbart på Syrran och Björn.

Kommentarer

Postat av: Sannaaaaaaaa

Publicerad 2008-08-26 15:46:02

Shiiit vad fina alla är. Hoppas du också gifter dig nångång och utser mig till tärna eller vad fan det nu heter. :D



För övrigt så tycker jag att du ska vara online på msn lite oftare. :D

Postat av: kellykorv

Publicerad 2008-08-26 18:51:22

hej. jag såg att du länkat till min blogg och skrivit värsta fina. tack så jättemycket! jag trodde inte det var sant först och fick läsa flera gånger. trodde verkligen inte att nån förutom mina närmaste läste min blogg.

Postat av: Emma

Publicerad 2008-08-27 11:24:26

Men alltför mycket får inte dyka upp i bloggen :P inte mina konstiga tankar. typ tankar som folk kan bli skrämda av :P Så en dagbok där jag kan skriva sånt skulle sitta fint. Så jag får ta och önska mig i julklapp sen då hah :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kaffo

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela