Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

helgen

Publicerad 2010-04-12 12:11:22 i Allmänt,

Stack till piteå i fredags för att umgås med min kära vän sannanas som äntligen hade kommit upp till piteå igen. var riktigt sweet, drack kaffe på vårat lilla fik som på "våran" tid hette roasters men numera heter nå skumt som typ nodo eller nå.var även en sväng på bolaget och sedan stack vi till mig där sanna för en gångs skull faktiskt fick räkna sig som tekniskt kunnig iom att hon installerade nya winamp åt mig. (men bara för dennna gång sanna!) vi knäckte nån öl, satt och surrade om diverse mellan himmel och jord och hade det faktiskt riktigt sweet,sen stack hon hem till sin mamma för att käka lite middag och jag begav mig till liss för att socialisera lite. fick massor av pussar av hennes hund bella och fick även träffa mattias en sväng.

efter en timma eller två där så hörde micke av sig, då var det fest på durrnäs som gällde, lät riktigt sweet och i samma veva ringde sanna och sa att hon hade ätit klart. så vi möttes upp på vägen till micke där vi hade grymt kul, träffade mkt trevligt folk, både nya och gamla bekanskaper. sen blev det en tur in till stan, dra till en annan lägenhet också kom Jens och det blev en massa åkande fram och tillbaka hit och dit.

tillslut kom jag och jens iaf till Älvsbyn där jag satt i telefon i några timmar och lekte terapeut. när sen solen sken som finast stack jag till smigge för att surra och softa ett tag medans jens låg och sov. varför har jag alltid så svårt att sova när jag har druckit? :S aja vilket fall som. tillslut kom jag hem till jens och somnade som en stock, vaknade utvilad till tusen söndagen och när jens väl hade vaknat så stack vi till jimmy för att grilla.var riktigt sweet.fint väder, trevligt folk,eld och korv. kan det bli bättre? när vi väl kom hem efter åtta timmar så var det mat,en dusch och sen slocknade jag som en klubbad säl.

idag vaknade jag dock av att jag hade grymt ont i ansiktet. snacka om att jag är röd som en tomat. lyckades bränna mig fint. men va fan. man ska väl bara vara glad och tänka att snart är sommaren här. skitfint väder idag men det är nog inte så smart att fara ut i solen idag :/ så det får bli att vara en snäll hemmafru och dona på inomhus idag. dessutom så skadade hunden jag brukar låna av jimmy sina trampdynor igår så han kommer ändå inte att kunna promenera på någon dag.

aja, life goes on :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kaffo

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela