Välkommen till min blogg

här försöker jag tömma min hjärna, alla tankar som snurrar runt och runt. jag är varken mer eller mindre, bättre eller sämre utan helt enkelt bara Jag.

sista?

Publicerad 2011-07-11 14:00:29 i Allmänt,

satt på balkongen och började fundera, när tog jag min sista rykare? av någon anledning är jag helt ställd över att jag inte har tänkt på det förut, att det har gått så länge nu så jag har glömt.

Glömt bort det som en gång var det enda jag kunde tänka på, timma efter timma dag efter dag, det jag drömde om och hela tiden hade ett obeskrivligt sug efter.

Helt plötsligt kommer jag till insikt att det inte längre är så, och jag är förvånad.

Förvånad över att nålar och pumpar inte längre är det som dominerar mitt liv, mina tankar.

Men framförallt så känner jag mig glad, glad över att det äntligen har blivit så, att jag äntligen har kunnat lägga det åt sidan, inte bara bli av med det fysiskt, utan även mentalt.

Jag kan nog kalla det lättnad.

Det är skönt att känna resultat, få en sån här stor påminnelse om att det jag gör, det jag jobbar med och anstränger mig för att klara faktiskt fungerar, att det hjälper. att något hjälper.

Jag kan bara säga. GUD VAD SKÖNT!

Just nu känner jag verkligen sinnesro och tacksamhet.

tacksamhet till mig själv, till världen, till omgivningen och alla som påverkar mig i min vardag och gör så att jag än så länge faktiskt känner att det finns bättre, större och mer värdefulla saker här på jorden än droger.

det behövs nog inte säga så mkt mer, allt känns bra och underbart :D

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kaffo

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela